22:20:47 23.04.2024
Stiri

Directorul unei întreprinderi de stat a DEMISIONAT: „Am reușit să restructurăm procese, să optimizăm și să eficientizăm mecanisme ce țin de funcționalitatea întreprinderii”

Actualitate 21.09.2021 10:58 Vizualizări1554 Autor: Ziarul National
Directorul unei întreprinderi de stat a DEMISIONAT: „Am reușit să restructurăm procese, să optimizăm și să eficientizăm mecanisme ce țin de funcționalitatea întreprinderii”


Directorul Î.S. „Posta Moldovei”, Vitalie Zaharia, a demisionat, după ce s-a aflat în fruntea întreprinderii aproape doi ani. Într-un mesaj postat pe pagina oficială a „Poștei Moldovei”, acesta a trecut în revistă schimbările ofectuate în cadrul întreprinderii în ultimii doi ani.

„Am avut marea onoare să mă aflu alături de voi timp de aproape doi ani, administrând una dintre cele mai mari și prospere Î. S. „Poșta Moldovei”. Am avut un mandat foarte complex și dificil, acesta fiind marcat de criza provocată de pandemia COVID–19, care a generat un impact asupra activității economico-financiare a întreprinderii. Acest lucru a influențat calitativ implementarea planului de dezvoltare și a măsurilor de optimizare și eficientizare planificate. Obiectivele și proiectele pe care le-am trasat sunt în mare parte încheiate. Unele, precum colaborarea cu Banca Europeană pentru Investiții, cu USAID pentru dezvoltarea serviciului curierat și pentru digitalizarea poștei, dar și altele – sunt cu statut avansat de derulare și rămân în sarcina colegilor, pentru a putea finaliza procesul de cofinanțare a diverselor proiecte”, a menționat Zaharia.

Potrivit sursei citate, realizări au fost multe, iar printre cele mai relevante pot fi relatate crearea celui mai performant și modern Centru de curierat din republică, obținerea statutului de Agent Economic Autorizat, finalizarea procedurii de obținere a licenței pentru emiterea Monedei electronice, impulsionarea comerțului electronic, proiectele realizate cu Programul Reforme structurale în Moldova al USAID, negocierile cu BERD și WB, parteneriatele cu Agenția E-Gov, Serviciul Vamal, Agenția de Investiții ș.a.

„Am reușit să restructurăm procese, să optimizăm și să eficientizăm mecanisme ce țin de funcționalitatea întreprinderii, să schimbăm atitudinea și percepția despre Î.S. Poșta Moldovei. Toate acestea s-au realizat doar cu sprijinul și implicarea necondiționată a echipei fără de care nu ar fi fost posibile. Tot ceea ce am realizat - am făcut împreună, cu voi și pentru voi”, a conchis Vitalie Zaharia.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md