19:48:40 28.03.2024
Stiri

Procurorul general al R. Moldova, întrevedere bilaterală cu șeful procuraturii din Federația Rusă: Alexandr Stoianoglo se duce în Kazahstan la o reuniune a procurorilor generali din statele CSI

Actualitate 21.09.2021 11:25 Vizualizări1028 Autor: Ziarul National
Procurorul general al R. Moldova, întrevedere bilaterală cu șeful procuraturii din Federația Rusă: Alexandr Stoianoglo se duce în Kazahstan la o reuniune a procurorilor generali din statele CSI


Procurorul general Alexandr Stoianoglo va participa, în perioada 21- 24 septembrie curent, la cea de-a 31-a şedinţă ordinară a Consiliului Coordonator al Procurorilor Generali ai statelor-membre a Comunităţii Statelor Independente (CSI).

Reuniunea se desfăşoară în orașul Nur-Sultan, Kazahstan, iar la lucrările din acest an urmează să participe nouă procurori generali ai statelor membre CSI și președintele Asociației Internaționale a Procurorilor.

Procuratura Generală anunță că, în marja evenimentului, Stoianoglo va avea întrevederi bilaterale cu procurorul general al Federației Ruse, precum și cu omologul său din Kazahstan.

Printre subiectele puse în discuție la eveniment se numără realizarea programelor interstatale de combatere a criminalităţii pentru anii 2019 – 2023, conlucrarea procuraturilor ţărilor CSI și asistența juridică internațională în procesul de combatere a terorismului, criminalității informaționale, corupţiei, traficului de droguri, traficului de fiinţe umane şi migraţiei ilegale, examinarea parcursului realizării deciziilor anterioare ale Consiliului în sfera protecţiei drepturilor omului, dezvoltarea cadrului legal internațional de cooperare etc.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md