12:53:34 19.04.2024
Stiri

OFICIAL // PAS și-a desemnat CANDIDATUL pentru Primăria Bălți și este determinat să CÂȘTIGE scrutinul din 21 noiembrie

Actualitate 21.09.2021 15:39 Vizualizări2921 Autor: Ziarul National
OFICIAL // PAS și-a desemnat CANDIDATUL pentru Primăria Bălți și este determinat să CÂȘTIGE scrutinul din 21 noiembrie Facebook


Deputatul Boris Marcoci este candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru Primăria Bălți, în cadrul alegerilor locale noi de pe 21 noiembrie curent. Candidatura lui Marcoci a fost aprobată ieri, în cadrul Biroului Petrmanent Național al PAS.

„Partidul Acţiune şi Solidaritate înţelege importanţa alegerilor anticipate din municipiul Bălţi, al doilea oraş ca importanţă din R. Moldova. Multiplele probleme ale urbei pot fi soluţionate doar de către o echipă puternică şi capabilă să înţeleagă doleanţele bălţenilor. Iată de ce, la şedinţa Biroului Permanent Naţionale PAS din 20 septembrie 2021, din partea formaţiunii a fost înaintată candidatura deputatului Boris Marcoci. Domnul Marcoci şi-a legat viaţa de „capitala Nordului”, construind acolo familia şi vatra, îi ştie toate păsurile şi necazurile şi este cunoscut şi apreciat de bălţeni. Împreună cu echipa PAS vom face o campanie în care să-i convingem pe locuitorii municipiului că merită să trăiască într-un oraş curat, comod şi primitor”, a declarat vicepreședintele PAS, Mihai Popșoi.

De menționat că PAS a obținut un scor bun la Bălți în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie curent. Pentru formațiunea condusă anterior de Maia Sandu au votat 12 040 de persoane sau 27,34% dintre cei care au mers la urne.

Amintim că fostul primar al Bălțiului, Renato Usatîi, a decis să demisioneze în urma rezultatului prost obținut de „Partidul Nostru” la alegerile parlamentare. Formațiunea sa a obținut al treilea rezultat la Bălți, după Blocul „Comuniștișior și Socialiștilor” și PAS.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md