(foto) „Scrisori către mama și tata” – un spectacol despre drama copiilor migranților moldoveni

5470c202aee566170857c67d3a682bbe
Foto: eatout.com.tw

Pe data de 24 septembrie, începând cu ora 18.30, sunteți așteptați în incinta Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță”, la premiera spectacolului „Scrisori către mama și tata”, în interpretarea membrilor trupei NightGuguță, bazat pe scrierile copiilor migranților moldoveni.

Spectacolul „Scrisori către mama și tata” constituie rezultatul Laboratorului literar, desfășurat de către Centrul de Teatru din Moldova (CTM), în care au participat laureații Concursului de poezii și eseuri „Singur Acasă”. Textele elaborate au constituit materialul literar pentru publicarea cartea cu același nume și scrierile de inspirație pentru dramaturgul Dumitru Crudu.

În regia doamnei Alina Lungu-Țurcanu, premiera spectacolul „Scrisori către mama și tata” va avea loc în incinta Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță”, în interpretarea membrilor trupei NightGuguță, precum Cătălin Lungu și Lilia Chiperi.

Proiectul socio-cultural „Singur Acasă” este susținut de către Ministerul Culturii al Republicii Moldova, Swiss Cooperation in Moldova, Kaufland Moldova, Consiliul raional Râșcani și Centrul Cultural German Akzente. Mai multe informații despre eveniment pot fi găsite, accesând acest link.

Menționăm că accesul la eveniment este liber, iar masca de protecție este obligatorie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente