sâmbătă, 27 aprilie, 2024
5.5 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Parteneriat de succes între viticultori din Costești și Slatava Grup

VIDEO. Parteneriat de succes între viticultori din Costești și Slatava Grup

Recomandate

Fermierii din satul Costești, raionul Ialoveni care au în gestiune viță-de-vie și utilizează produsele companiei SLATAVA GRUP susțin că rezultatele obținute sunt deosebite, chiar și în condițiile climaterice ale anului curent. 

Mihai Levinte a plantat viță-de-vie în anul 2001. Odată cu înființarea plantației a devenit actuală problema protecției și atunci, la îndemnul unui coleg, a apelat la compania SLATAVA GRUP.

„Specialiștii vin cu recomandări referitor la produsele pe care să le aplicăm, iar noi efectuăm tratamentele necesare, astfel că sunt mulțumit de calitatea strugurilor din plantație”.

Mihai Mereacre, un alt producător care are în gestiune 6 hectare de viță-de-vie cu soiul de masă Moldova, spune că a dezvoltat pe parcursul anilor un parteneriat bazat pe încredere.

„Datorită colaborării fructuoase pe care o am cu SLATAVA GRUP am reușit să obțin recolte bogate. Raportul preț-calitate este unul avantajos, iar specialiștii întotdeauna au analizat problema din plantație și mi-au oferit soluții”. 

Alexei Mihalache are în gestiune peste 5 ha de struguri soiul Moldova și 2 ha de caise. 

„Recomand tuturor producătorilor să aplice produsele companiei pentru că datorită respectării tuturor recomandărilor am reușit să stopăm dezvoltarea mai multor boli cum ar fi antracnoza, făinarea, mana viței-de-vie”. 

Vedeți în video ce produse de uz fitosanitar propune compania și la ce culturi pot fi aplicate.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale