image
Sursa foto: IP Ialoveni

FOTO // Accident la Ialoveni: Pieton lovit mortal de două automobile; Cum s-a produs impactul

Un bărbat de 61 de ani a murit, după ce a fost lovit de două automobile. Impactul s-a produs aseară, în jurul orei 20:05, pe traseul Chișinău – Cimișlia, în apropierea localității Horești, raionul Ialoveni .

Polițiștii au stabilit că pe traseul M 3 Chișinău-Ialoveni-Cimișlia, în apropierea localității Horești, un bărbat de 40 de ani, conducând automobilul de model Volkswagen Caddy, care în timpul deplasării din direcția Cimișlia spre Chișinău, pe prima banda de deplasare, a manifestat imprudență la trafic, a acroșat cu oglinda retrovizoare stânga, o persoană de gen masculin, angajată în traversarea părții carosabile, în loc interzis și neiluminat, din dreapta spre stânga, conform direcții de deplasare a unității de transport.

După producerea impactului, pietonul a fost proiectat pe banda a doua de deplasare, unde a fost tamponat de un automobil de model Volvo XC 90, condus de bărbat de 60 de ani, care se deplasa concomitent cu unitatea de transport de model Volkswagen Caddy pe aceeași direcție, pe banda a doua de deplasare.

Ca urmare a impactului, pietonul un bărbat de 61 de ani, locuitor a satului Horești, a decedat la fața locului.

Fiind testați cu aparatul Drager a conducătorilor automobilelor implicate s-a stabilit rezultat negativ la prezența alcoolului în aerul expirat.

Pe faptul celor menționate, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, în IP Ialoveni a fost înregistrat un proces penal, examinat prin prisma art. 264 alin (3) Cod Penal.

Alte circumstanțe cu privire la producerea accidentului se stabilesc.

IP IaloveniIP Ialoveni

Noutăţile partenerilor

comentarii: