image
Sursa foto: Jurnal.md // Nadejda Roscovanu

Faceți rezerve de apă! Apă Canal Chișinău anunță sistări pe mai multe străzi din capitală și la Ialoveni

Consumatorii din strada Pușkin, 44/1, din capitală, vor rămâne miercuri, 22 septembrie, fără apă la robinet. Sistările sunt planificate între orele 09.00 și 15.00, timp în care SA „Apă-Canal Chișinău” va efectua lucrări planificate.

Tot miercuri, între orele 09.00 și 17.00, sistarea apei este posibilă în orașul Ialoveni. Potrivit ACC, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Premier Energy Distribution”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă.

Furnizarea apei va fi întreruptă între orele 09.00 și 16.00. Sistările au loc în legătură cu efectuarea lucrărilor planificate de către SA „Apă-Canal Chișinău”. Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pe perioada sistărilor.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Noutăţile partenerilor

comentarii: