Ceban acuză conducerea țării de șantaj și filare: Dacă pregătiți percheziții la birou, la domiciliu și un eventual arest, vă invit. Welcome

Primarul capitalei, Ion Ceban, susține că este urmărit și șantajat. Edilul a menționat, în cadrul ședinței săptămânale a Primăriei, că partidul de la conducerea țării s-ar ocupa de denigrarea imaginii sale. Totodată, acesta a declarat că angajații din structurile de forță pregătesc perchiziții la biroul și domiciliul său, chiar și un eventual arest. 

Foto: UNIMEDIA

„Cât privește efortul oamenilor de la conducere care tare se preocupă de a îmi deniga imaginea. Nu mai este o noutate dragi colegi, plus în această săptămână am fost informat că sunt urmărit la fiecare pas. Se ocupă oameni serioși și structurile speciale pentru a face tot posibilul ca să mă denigreze. Mesajul meu către dumnevoastră este, nu vă chinuiți în zadar ca să aflați unde sunt intrările în primarie și în cabinetul meu. Cheile de la cabinet sunt la paza de la intrare din primărie, iar cheia de la ușa casei o pun aici la birou. Nu am ce ascunde și nu îmi este frică chiar dacă vi se cere stimați angajați din structurile de stat să mă șantajați și pregătiți percheziții la birou, la domiciliu și eventualul cu arestul meu pe câteva zile, luni sau chiar mai mult, vă invit. Welcome”, a spus Ceban.

Edilul, susține că asupra sa se pregătește o strategie de denigrare a imaginii sale, iar în spatele acestor acțiuni, ar sta partidul de la conducere.

„Să știți că rămân indiferent de acțiunile voastre chiar și de faptul că știu că partidul de la conducere se gândește sau deja o face. Contractează serviciile unei companii în frunte cu o persoană foarte cunoscută în România, asta mi-au trasnimis și colegii, prietenii din România. care va avea scopul de a face o strategie de denigrare a mea sau a colegilor mei. Știu că mergeți și pe la pretori, pe la șefi de direcții și le spuneți să meargă împotriva mea. V-am spus, nu îmi este frică”, a declarat Ion Ceban.


Pub