3 persoane, „cazate” în izolatorul CNA, iar 1,5 mil lei, puse sub sechestru, în ultima săptămână
Agenția pentru recuperarea bunurilor infracționale a aplicat sechestru pe o construcție locativă și un teren pentru construcții, în valoarea de circa 1,5 mln de lei, săptămâna trecută. În aceeași perioadă, 3 persoane reținute de CNA s-au aflat în izolatorul de urmărire penală al CNA, fiind transferate ulterior în Penitenciarul nr.13.
Foto: UNIMEDIA
Tot săptămâna trecută, Direcţia legislaţie a recepționat 17 materiale pentru expertizare, 8 rapoarte de expertiză anticorupție și 3 avize au fost remise entităților. 28 de proiecte de acte normative se află la moment în examinare.

Totodată, Direcţia analitică a finalizat 10 analize strategice și operaționale, a inițiat 9 analize noi, iar în Cancelaria Centrului au fost înregistrate 1128 de materiale.


La Linia naţională anticorupţie au fost recepționare 75 de apeluri, iar Direcția testarea integrității profesionale a eliberat 92 caziere de integritate.

La fel, Direcţia educaţie anticorupţie a CNA a desfășurat 9 activități de informare și sensibilizare cu privire la riscurile și consecințele implicării în acte de corupție.


Pub