(video) Atac armat într-o universitate din Rusia: Un student și-a ucis cel puțin șase colegi

Imagini rupte din filme de groază au fost surprinse în această dimineață la Universitatea de stat din Perm, Rusia. Timur Bekmansurov, un tânăr în vârstă de 18 ani, care era studentul acestei instituții, a intrat cu o armă în universitate și și-a ucis 6 colegi, iar alți 19 au fost răniți.

Foto:

Presa din Federația Rusă scrie că pe teritoriul universității ar fi fost văzut un bărbat îmbrăcat în haine de camuflaj, care trăgea dintr-o armă automată. La fața locului au venit forțele de ordine, care l-au neutralizat pe atactor, după ce acesta a refuzat să se predea și continua masacrul.





Înainte de atac, acesta a lăsat o postare pe rețelele de socializare în care a menționat că acțiunile sale nu reprezintă un atac terorist, deoarece nu este membru al organizațiilor extremiste.

Ceea ce s-a întâmplat nu a fost un atac terorist. Nu am fost membru al organizațiilor extremiste și nu am fost om religios. Nimeni nu știa despre ce plănuiam să fac. Am organizat totul singur. M-am gândit mult la asta, au trecut anii și acum am înțeles că a venit momentul mult visat”, a scris Timur pe rețele.

Unii dintre elevi și profesori se aflau în săli de clasă. Potrivit imaginilor video, pentru a scăpa cu viața unii dintre ei au încercat să fugă de atacator sărind peste ferestre.

 


Pub