(video) Stoianoglo, despre „arestarea lui Ceban”: „Noi denunț nu am primit și investigație în privința lui nu am autorizat”

Procuratura Generală deocamdată nu a primit niciun denunț din partea primarului capitalei, Ion Ceban. Declarația a fost făcută de Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, astăzi în cadrul unei conferințe de presă, urmare a declarațiilor făcute de edilul capitalei precum că ar fi filat și șantajat și că cei de la conducere pregătesc arestarea lui. Stoianoglo a mai precizat că la moment „în privința primarului nu a autorizat nicio investigație„

Foto: UNIMEDIA

„Din partea domnului primar noi nu am primit niciun denunț și pot să vă spun că în procedura procuraturii și organelor de urmărire penală noi nu avem dosare penale în privința domnului primar și respectiv nu am autorizat nicio investigație în privința lui”, a declarat Ceban.


Primarul capitalei, Ion Ceban a declarat astăzi că este urmărit și șantajat. Acesta menționat în cadrul ședinței săptămânale a primăriei că partidul de la conducerea țării s-ar ocupa de denigrarea imaginii sale. Totodată, acesta a declarat că angajații din structurile pregătesc perchiziții la birou și domiciliu, chiar și un eventual arest. 


Pub