Un deputat PAS comentează acuzațiile lui Ceban că „este filat” la indicația guvernării

Deputatul PAS Dumitru Alaiba a venit cu o reacție la acuzațiile primarului capitalei, Ion Ceban, care susține că este urmărit și șantajat, la indicația actualei guvernări. Potrivit edilului, partidul de la conducerea țării s-ar ocupa de denigrarea imaginii sale, iar angajați din structurile de stat pregătesc perchiziții la biroul și domiciliul său, ba chiar și un eventual arest.

Foto:
„Cam toți primarii de Chișinău au știut foarte bine să facă două lucruri:

1. Să dea vina pe alții de ce în Chișinău lucrurile merg aiurea. „Alții” pot fi atât politicieni de la guvernare, cât și simpli cetățeni.

2. Să se victimizeze și să acuze că ar fi urmăriți și persecutați.

Din acest punct de vedere, Ceban nu e cel mai rău primar pe care l-a avut Chișinăul, pentru că se înscrie perfect în descrierea asta. Dar nu e nici cel mai bun. Este încă patru ani de exact ceea ce am mai văzut în trecut, până la el.

Te-ai gândi că, pentru cineva care s-a pregătit atâta timp pentru funcția de primar, ar fi trebuit să fie ceva altfel. Dar nu”, a scris deputatul PAS Dumitru Alaiba, într-o postare pe pagina sa de Facebook.



Ion Ceban a declarat, astăzi, că este urmărit și șantajat, la indicația actualei guvernări. Potrivit edilului, partidul de la conducerea țării s-ar ocupa de denigrarea imaginii sale, iar angajați din structurile de stat pregătesc perchiziții la biroul și domiciliul său, ba chiar și un eventual arest.

Pe de altă parte, Alexandr Stoianoglo a declarat că Procuratura Generală nu a primit, deocamdată, niciun denunț din partea primarului capitalei, Ion Ceban. Stoianoglo a mai precizat că la moment în privința edilului nu a „autorizat nicio investigație”.


Pub