Patru tineri au fost prinși cu droguri în buzunare de carabinieri: Unul dintre ei era dat în căutare de poliție

Angajații Direcției Regionale Centru a IGC au reținut patru tineri, în acest weekend, cu substanțe interzise în sectoarele Ciocana și Botanica din capitală. Comportamentul i-a dat de gol, iar carabinierii au reacționat rapid, chiar dacă unii au încercat să fugă.

Foto:

Astfel, în sectorul Ciocana, la data de 18 septembrie asupra unui tânăr de 21 de ani originar din or. Fălești au fost identificate 3 pachețele de tip zip-lock cu o substanță uscată și mărunțită de culoare verde.



Un alt tânăr de 29 de ani, identificat de către oamenii legii, avea la sine un pachețel cu o substanță albă, cristalizată, asemănătoare drogurilor. Mai mult decât atât, tânărul deja era dat în căutare de către IP Centru.

Totodată, în seara zilei de ieri, doi tineri de 17 și 18 ani care mergeau pe strada Valea Bîcului au încercat să fugă, la apariția unui echipaj de carabinieri. Militarii le-au dat de urmă într-o fâșie forestieră din apropiere, iar tineiri au recunoscut că au droguri în buzunar.


În toate cazurile tinerii au fost conduși la Inspectoratele de Poliție teritoriale pentru documentarea cazurilor, iar substanțele au fost ridicate și transmise spre expertiză.


Pub