(video 18+) Momentul în care atacatorul de la Universitatea din Rusia intră în instituție și începe să tragă în studenți

Imagini șocante din Perm, unde un tânăr a intrat cu arma în Universitatea de Stat și a început să tragă în student. Vă atenționăm că imaginile vă pot afecta emoțional.

Foto:


Un martor ocular, care a reușit să scape nevătămat, a povestit detalii șocante de la fața locului. Potrivit lui, atacatorul a deschis focul imediat ce a intrat în instituția de învățământ.

„Stăteam cu prietenii la punctul de control. La un moment dat am auzit mai multe împușcături, apoi l-am văzut, era la doar 20 de metri distanță de noi, cu o pușcă în mână”, a spus el.

Toți au încercat să fugă, în toate direcțiile.

„El a tras asupra noastră, slavă domnului nu ne-a nimerit. Doar în mașină, a avariat-o, dar bine că am scăpat cu viață”, a spus el.


Timur Bekmansurov, un tânăr de 18 ani, a luat o armă automată și a mers astăzi dimineață în Universitatea de Stat din Perm, Federația Rusă, unde a omorât 6 studenți, iar pe alți 19 i-a rănit. Acesta a fost neutralizat de către oamenii legii.

Înainte de atac, acesta s-a pozat cu arma și cartușele și a făcut o postare pe rețelele de socializare, în care spune că fapta sa nu are vreo legătură cu vreo organizație teroristă și că este o decizie personală.


Pub