Alte zece persoane au pierdut lupta cu viața din cauza Covid, în ultimele 24 de ore
Zece persoane au decedat de Covid-19 în ultimele 24 de ore, anunță Ministerul Sănătății. Fiecare persoană, decesul căreia a survenit din cauza complicațiilor coronavirusului suferea și de alte comorbidități.
Foto: UNIMEDIA

Decese provocate de Covid-19.

Deces 6.596: Bărbat de 78 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP IMU. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, fibrilație, nefropatie, anemie.

Deces 6.597: Femeie de 69 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP IMU. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat, nefropatie.

Deces 6.598: Femeie de 65 de ani din r. Telenești, internată în IMSP IMU. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 6.599: Bărbat de 70 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP IMU. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie, diabet zaharat.

Deces 6.600: Femeie de 78 de ani din r. Nisporeni, internată în SR. Ungheni. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, fibrilație, diabet zaharat, obezitate.

Deces 6.601: Femeie de 86 de ani din mun.Bălți, internată în SC.Bălți. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

Deces 6.602: Femeie de 77 de ani din mun.Bălți, internată în SC.Bălți. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat, artrită.

Deces 6.603: Femeie de 91 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

Deces: 6.604: Femeie de 71 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 6.605: Bărbat de 63 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, nefropatie.


Pub