Principală  —  IMPORTANTE   —   Președintele Poloniei are planificată la…

Președintele Poloniei are planificată la New York o întrevedere cu omologii săi din R. Moldova și Ucraina, dar și cu prim-ministrul Georgiei

Președintele Poloniei, Andrzej Duda care, pe 21 – 24 septembrie, va participa la cea de-a 76-a sesiune a Adunării Generale a ONU va avea la New York o întrevedere cu omologii săi din R. Moldova și Ucraina, dar și cu prim-ministrul Georgiei, potrivit site-ului oficial al președintelui polon.

Potrivit agendei, întrevederea este planificată pentru 21 septembrie, la Consulatul General al Poloniei de la New York.

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Nicu Popescu va participa, în perioada 20 – 23 septembrie, în cadrul delegației conduse de președinta Maia Sandu, la dezbaterile generale ale celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU) și la evenimentele colaterale, anunță MAEIE printr-un comunicat de presă.

Președinta R. Moldova, Maia Sandu a participat, împreună cu președinții Klaus Iohannis, Andrzej Duda și Volodimir Zelenski, la reuniunea cvadrilaterală R. Moldova-Polonia-România-Ucraina, organizată la Președinție, în contextul celebrării aniversării Zilei Independenței.