fbpx

doc | Platon s-a plâns pe președinta Sandu la Consiliul pentru Combaterea Discriminării din România

Veaceslav Platon a sesizat Consiliul pentru Combaterea Discriminării din România în legătură cu încălcarea dreptului la demnitate. Persoana pe care o vizează direct este președinta Maia Sandu, invocând o declarație a șefei statului pe care a făcut-o într-o emisiune a postului TV8.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Prin declarațiile sale false și ofensatoare, făcute public în scopul creării în societate a atitudinii ostile față de mine, încălcând dreptul meu la demnitate, Maia Sandu a declarat precum că eu conduc o grupare coruptă și mafiotă, care a dăunat instituțiilor statului, precum că am cumpărat deputați, judecători și procurori, având o influență în procuratură” , se arată în textul sesizării.

No photo description available.

No photo description available.

„Sunt convins, de la tribuna Adunării Generale a ONU, Maia Sandu ne va vorbi numaidecât despre gruparea Platon, care o împiedică să vaccineze populația, să deschidă porțile de la Președinție și să înlocuiască semnele de circulație rutieră”, a scris Platon într-o postare pe Facebook.

„Iar până atunci, o vom purta pe Maia prin instanțele românești, distrăgându-i un pic atenția de la activitățile destructive de ruinare a statului moldovenesc abia viu”, a conchis omul de afaceri.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button