image
Sursa foto: Пресс-служба Башкана Гагаузии

Alegerile pentru Adunarea Populară a Găgăuziei: Din ce cauză bașcanul Irina Vlah a votat la domiciliu

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, a votat în cadul alegerilor pentru Adunarea Populară a Autonomiei. Bașcanul a votat în circumscripția electorală nr.1 din Comrat.

Din motivul unei traumei la picior, Bașcanul Găgăuziei și-a exercitat dreptul de vot la domiciliu, după ce a depus în prealabil o cerere la Biroul Electoral al secției de votare.

Guvernatorul a votat împreună cu mama sa Natalia Vlah. În declarația pentru presă Irina Vlah a vorbit despre așteptările sale de la alegeri.

„Parcurgem o etapă complicată. Criza pandemică a fost agravată de conflictul politic agresiv de durată, care alimentează dispoziția pesimistă în societate. În același timp, alegerile sunt întotdeauna o oportunitate de a determina începutul unei noi etape - unei etape mai bune. Adunarea Populară este un organ important al puterii democratice, care poate aduca o contribuție esențială la dezvoltarea Autonomiei. Sper că deputații următoarei legislaturi se vor concentra pe construcție și dezvoltare. Fac apel la toți locuitorii Găgăuziei să voteze oameni competenți, onești și constructivi – oameni capabili să se ridice deasupra egoismului propriu și să lucreze pentru progresul Găgăuziei", a declarat pentru presă Irina Vlah.

Пресс-служба Башкана ГагаузииПресс-служба Башкана Гагаузии

Noutăţile partenerilor

comentarii: