(foto) Bașcana Găgăuziei a votat la scrutinul de astăzi din regiune: Sper că deputații următoarei legislaturi se vor concentra pe construcție și dezvoltare
Guvernatoarea Găgăuziei, Irina Vlah, a votat în cadul alegerilor pentru Adunarea Populară a Autonomiei. Bașcana a votat în circumscripția electorală nr.1 din Comrat.

Foto: Facebook/Irina Vlah
Din motivul unei traumei la picior, Irina Vlah și-a exercitat dreptul de vot la domiciliu, după ce a delus în prealabil o cerere la Biroul Electoral al secției de votare. Aceasta a votat împreună cu mama - Natalia Vlah.

„Parcurgem o etapă complicată. Criza pandemică a fost agravată de conflictul politic agresiv de durată, care alimentează dispoziția pesimistă în societate. În același timp, alegerile sunt întotdeauna o oportunitate de a determina începutul unei noi etape - unei etape mai bune. Adunarea Populară este un organ important al puterii democratice, care poate aduca o contribuție esențială la dezvoltarea Autonomiei. Sper că deputații următoarei legislaturi se vor concentra pe construcție și dezvoltare. Fac apel la toți locuitorii Găgăuziei să voteze oameni competenți, onești și constructivi – oameni capabili să se ridice deasupra egoismului propriu și să lucreze pentru progresul Găgăuziei”, a spus Vlah.

În Găgăuzia astăzi au loc alegerile ordinare în Adunarea Populară a Găgăuziei. Locuitorii Găgăuziei își aleg deputații pentru următorii patru ani.





Pub