/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O tânără a fost lovită de un automobil la Ialoveni. Șoferul nu avea permis de conducere

missing
19 septembrie 2021, ora 12:58

O tânără de 20 de ani a fost accidentată de un automobil, la volanul căruia se afla un bărbat fără permis de conducere. Incidentul s-a produs sâmbătă, 18 septembrie, în satul Costești, raionul Ialoveni.

Potrivit informațiilor, bărbatul de 48 de ani conducea o mașină de model ,, Peugeot Partener” pe un drum din localitate, iar în timpul efectuării manevrei cu spatele a tamponat o tânăra care se afla în apropierea autoturismului.

În urma accidentului, victima a refuzat ajutorul medicilor. Conducătorul automobilului a fost testat cu aparatul Drager, însă nu sa constat prezența alcoolului în aerul expirat.

Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram