(foto) O femeie lovită cu mingea de Cristiano Ronaldo. Fotbalistul credea că a murit „Dumnezeule, nu!”

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a marcat un gol pentru Manchester United în eșecul surprinzător de pe terenul lui Young Boys, scor 1-2, însă portughezul a fost protagonistul unui moment inedit înaintea startului partidei, scrie digisport.

Foto:

La antrenamentul de dinaintea meciului de la Berna, Cristiano Ronaldo a lovit involuntar cu mingea o femeie steward aflată la marginea terenului. Portughezul a fost văzut mergând direct la persoana respectivă, întrebând-o dacă este bine. Ulterior, femeia a primit tricoul starului portughez.

Marisa Nobile, victima șutului expediat de Ronaldo, a povestit în presa din Elveția ce s-a întâmplat înaintea meciului, spunând că a crezut pentru o clipă că a murit, având în vedere că s-a trezit cu fotbalistul în fața ei după lovitura năprasnică.

„Mingea m-a nimerit în cap, a fost o lovitură în plin. Am căzut și după l-am văzut pe Ronaldo deasupra mea și am spus: ‘Dumnezeule, nu! Am murit?’. Ronaldo a spus ‘Nu, nu. Iartă-mă! Ce se întâmplă? Ești în regulă?’. Aveam dureri foarte mari, dar apoi l-am văzut pe Ronaldo și durerile de cap s-au dus”, a povestit Nobile, pentru Blick TV, potrivit The Sun.


Într-un alt interviu, acordat pentru Globo Esporte, Nobile povestește că a mai avut parte de un incident cu Cristiano Ronaldo, în perioada în care portughezul venise cu Real Madrid la un meci în Elveția.

„Când juca aici la Real Madrid, am ajuns să-l blestem. Nici nu știam cine este. I-am spus: ‘Meciul s-a terminat, tu tot alergi aici pe teren, iar oamenii nu pot pleca’. A continuat să alerge, iar eu eram deja foarte obosită. M-a trimis să vorbesc cu antrenorul.

Am revenit la el și i-am spus: ‘Termini sau nu? Aici e Elveția, dragă!”. El mi-a spus unde să mă duc. I-am zis: ‘Ce băiat nepoliticos!’. Până ieri nu îl plăceam pe Cristiano Ronaldo.

Nu a fost vorba de răzbunare acum, nu. M-a ținut de mână, m-a mângâiat pe față și mă tot întreba dacă sunt bine. Acum sunt cea mai mare fană a lui Ronaldo!”, a mai spus steward-ul.



Pub