(video) Carla’s Dreams, în lacrimi și cu vocea tremurândă, după evoluția senzațională a unei tinere din Moldova, la SuperStar

Trei tinere din Moldova au făcut senzație la ultima ediție a emisiunii SuperStar România. Una dintre ele chiar l-a emoționat până la lacrimi pe Carla’s Dreams, prin istoria sa de viață. „Îmi dau lacrimile, jur. E atât de dramatic”, a spus interpetul, care este și membru al juriului.

Foto: captura ecran

Daniela Bejan, o tânără de 20 de ani, din Oxentea, raionul Dubăsari, a impresionat nu doar prin voce, dar și prin istoria sa de viață. Tânăra spune că a avut un vis, să dubleze voci. „Am trăit la sat și acolo sunt mai puține posibilități de dezvoltare personală”.

Ea a relatat că cei care o susțin sunt părinții săi, chiar dacă se află în diferite părți ale lumii: „Tata din Franța, mama din Rusia și buneii de acasă, de la Oxentea. Părinții mei sunt divorțați, au alte familii. Pe tatăl meu nu îl văzusem de 8 ani și în 2019 ne-am revăzut. Mama a plecat să facă niște bani, dar vorbim și cu mama și cu tata, țin legătura cu toți. Familia pentru mine este ceva sfânt”.

Povestea tinerei l-a impresionat până la lacrimi pe Carla’s Dreams: „Nu șiu de ce, dar îmi dau lacrimile. Jur. Hai cântă odată, te rog. Gata, termină. Asta e atât de dramatic… Cu atâta pozitivism la atâtea greutăți în viață”, a spus interpretul.


Daniela a primit patru de Da din partea membrilor juriului.

Și Evelina, în vârstă de 18 ani, din Chișinău, a impresionat juriul prin prezența sa, dar și prin tembrul vocii sale.



Cea mai tânără participantă din Moldova a fost Mădălina, o adolescemtă de 16 ani, din Chișinău. Smiley a observat că aceasta seamănă cu interpreta Antonia.



Pub