fbpx

foto | Un tânar a omorât cu Mercedesul un bărbat care stătea pe scaun la poartă. Ce spune Poliția

Un tânar de 21 de ani, având o pasageră de 19 ani în Mercedes-ul pe care-l conducea, a pierdut controlul volanului și a a omorât un bărbat care stătea pe scaun la poarta organizației la care lucra paznic.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, evenimentul s-a produs sâmbătă în jurul orei 12:00, poliția din Edineț fiind alertată cu privire la producerea unui accident rutier pe un drum local din localitatea Terebna.

Oamenii legii au stabilit că tânărul, locuitor al raionului Edineț, din motive necunoscute a pierdut controlul asupra volanului, derapând în afara părții carosabile, unde a lovit un bărbat de 61 de ani, locuitor al satului Terebna, care se afla pe scaun lângă gardul organizației unde lucra în calitate de paznic.

Bărbatul a decedat până la sosirea ambulanței iar pasagera din Mercedes a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul raional Edineț.

Șoferul a fost supus testării alcoolscopice cu aparatul Dräger, constatându-se o concentrație de 0,00 mg/l în aerul expirat.

Acesta va fi cercetat penal în stare de libertate. Pe acest caz a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button