image
Sursa foto: captură video

VIDEO // A comis mai multe furturi în capitală: Un bărbat de 43 de ani, reținut de oamenii legii

Oamenii legii au reținut un bărbat, fiind suspectat în comiterea mai multor furturi pe parcursul lunilor august și septembrie. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 43 de ani, originar din capitală, anterior judecat pentru infracțiuni analogice.

Suspectul a comis 3 furturi din apartament în sectorul Buiucani, unde pătrundea prin forțarea lacătului, de unde a sustrăgea bunuri de valoare. A comis 1 furt dintr-o grădiniță și un furt de bicicletă din scara unui bloc de locuit, dupa care acesta părăsea locul comiterii infracțiunii.

Prejudiciul total cauzat victimelor, este estimat la circa 40 000 de lei.

Suspectul în comiterea infracțiunilor a fost identificat, reținut și escortat la inspectorat, pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, comunicând că bunurile sustrase le vindea la persoane necunoscute în piețe, iar banii pe care i-a sustras au fost cheltuiți în scopuri personale.

O parte din bunurile sustrase, cum ar fi bijuterii, o tabletă, și 2 telefoane, au fost depistate de către polițiști, ridicate și returnate proprietarilor, restul urmează a fi găsite și restituite victimelor.

Individul nu este la prima abatere de la lege, fiind anterior judecat pentru infracțiuni analogice, fiind eliberat recent din locurile de detenție.

Actualmente, bărbatul este cercetat penal pentru furt, iar conform codului penal în vigoare, riscă amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 4 ani.

IP Buiucani

Noutăţile partenerilor

comentarii: