13:41:57 23.04.2024
Stiri

Designerii autohtoni își vor prezenta ținutele pe podiumul Moldova Fashion Days 2021: Ce recomandă creatorii noștri de modă pentru perioada rece

Actualitate 17.09.2021 17:38 Vizualizări2895 Autor: Ziarul National
Designerii autohtoni își vor prezenta ținutele pe podiumul Moldova Fashion Days 2021: Ce recomandă creatorii noștri de modă pentru perioada rece


Deși pandemia a afectat semnificativ industria modei, nu doar în R. Moldova, dar și la nivel mondial, designerii autohtoni sunt pregătiți să-și prezinte colecțiile toamnă-iarnă pe cel mai mare podium din republică - Moldova Fashion Days, eveniment aflat la a 17-a ediție.

Creatorii de modă autohtoni vă invită să vă refaceți garderoba de sezon și să întâlniți perioada rece cu ținute în trend - vii și virbrante.

Pe podiumul Moldova Fashion Days veți descoperi, pe 25 septembrie curent, ținute pentru oficiu, pentru ocazii speciale, paltoane și pardesiuri, accesorii în interpretarea originală a designerilor cu renume, dar și a tinerilor designeri, câștigători ai concursului Z-Generation, organizat de Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii - ZIPHOUSE.

Moldova Fashion Days (#MFD) este un eveniment bianual de promovare a industriei fashion din Republica Moldova. Motto-ul principal Moldova Fashion Days este „See Now, Buy Now”, care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium.

Evenimentul se va desfășura în format hibrid, show-ul fiind translat live pe paginile de Facebook Moldova Fashion Days, APIUS și DININIMA, dar și pe cele ale partenerilor media.

Moldova Fashion Days este organizat de APIUS sub egida DININIMA, și ZIPHOUSE cu suportul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internatională (USAID) prin Proiectul de Susținere a Competitivității în Industria Ușoară și cea a Tursimului, dar și Proiectul Tehnologiile Viitorului, cât și suportul UNFPA.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md