Comandă neobișnuită pentru o filială a General Motors – 10 SUV-uri de 3.64 milioane de dolari bucata

Departamentul de Stat al SUA a încheiat un contract neobişnuit cu GM Defense LLC, o filială a General Motors, pentru dezvoltarea și validarea următoarei generații de maşini de tip Large Support Utility Commercial Vehicles (SUV). Acestea vor face parte din flota Diplomatic Security Service (DSS) al departamentului.

Ca parte a contractului de dezvoltare total evaluat la 36.4 milioane de dolari, GM Defense va crea un Suburban Heavy-Duty (HD) special. În următorii doi ani vor fi construite 10 astfel de vehicule şi de aici denotă apariția celui mai scump Suburban din istorie!

Folosind arhitectura vehiculelor comerciale ale General Motors, concepută pentru pickup-uri de dimensiuni mari și SUV-uri mari, GM Defense va folosi piese importante de la acestea, inclusiv pentru corp, exterior, interior, propulsie şi frâne, pentru a crea maşina guvernamentală specială.

Însă acest HD Suburban va dispune de un șasiu de tip body-on-frame şi o suspensie complet noi și unice, concepute pentru a sprijini în mod specific cerințele sporite de performanță a vehiculelor guvernamentale, cu o capacitate mai mare a sarcinii utile și o greutate mai mare a maşinii însăși.

Este posibil ca noul Suburban să fie, de asemenea, blindat. În plus, în producția sa se intenționează utilizarea unor tehnologii speciale.

GM Defense nu intră în detalii evident, dar spune că va utiliza instrumente și tehnici avansate de fabricație, inclusiv asamblare fără fixare și fabricare flexibilă, pentru a sprijini eficiența și calitatea sporită în producția cu volum redus a noilor șasiuri și cadre. Tehnicile avansate de fabricație vor contribui la reducerea costurilor generale ale programului și vor oferi o mai mare flexibilitate și reacție pentru a răspunde nevoilor viitoare ale clienților.

“Suntem încântați să dezvoltăm un HD Suburban complet integrat, construit special în parteneriat cu Departamentul de Stat al SUA. Chevrolet Suburban a fost un nume iconic în transportul comercial din 1935. Câștigarea contractului de dezvoltare vorbește despre experienţa noastră de lungă durată în a depăși capacitățile de transport și noul nostru HD Suburban va oferi soluții de mobilitate avansate specifice guvernului pentru a satisface nevoile DSS”, a declarat Steve duMont, președintele GM Defense.

Filiala General Motors va livra vehiculele în două faze, prima fiind setată pentru primăvara lui 2022. Un ulterior contract de producție pentru a construi o flotă de 200 de astfel de SUV-uri pe an, timp de nouă ani, este așteptat să fie semnat în mai 2023!

Vezi şi: (video) Armata SUA a primit primul lot de buggy-uri pe bază de Chevrolet Colorado ZR2. Vezi maşina în acţiune

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/