fbpx

doc | Spiritele se încing între Rață și Rizea. Și-au depus plângeri și cereri în judecată

Tensiunea este tot mai mare între Mariana Rață și ex-deputatul român Mihai Rizea. Jurnalista l-a dat în judecată Rizea pentru defăimare și calomnie după ce anterior, acesta a declarat că ea ar locui într-un bloc cu Veceslav Platon și ar fi amanta fostului șef de la Procuratura Anticorupție, Viorel Morari. Fugarul român, însă, a depus și el o plângere la Procuratura Generală, la adresa moderatoarei TV pentru „răspândire cu bună știință a unor informații mincinoase și defăimătoare”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mariana Rață susține că avocații ei încearcă să îl găsească pe Cristian Rizea pentru a îi înmâna cererea prealabilă în judecată. Mesajul a fost postat pe pagina de Facebook a jurnalistei, alături și de documentul ce demonstrează acest fapt. Totodată, aceasta a mărturisit și că va scrie plângere la Poliție.

„De o săptămână, avocații încearcă să îl prindă pe Rizea să îi înmâneze cererea prealabilă în judecată. Pentru că se eschivează, public aici ca să nu mai poată specula că nu îl dau in judecată pentru că as avea ceva de ascuns. Nu am nimic de ascuns și de aceea voi ataca în judecată toate porcăriile! Și voi scrie plângeri la Poliției pentru a fi sancționat pentru calomnie. Aceste atacuri trebuie taxate dur, se arată în postare.

Nici Rizea nu a stat la dubii prea mult timp, încât după emisiunea moderată de Rață și difuzată joi, 17 septembrie, acesta a adresat Procuraturii Generale o plângere prin care solicită tragerea la răspundere a jurnalistei TV8, pentru răspândirea de informații mincinoase despre acesta și anume că ar fi condamndat pentru că ar fi delapidat statul român de fonduri.

„Această informație este una mincinoasă deoarece eu nu am comis asemenea infracțiuni și nu sunt condamnat pentru o astfel de infracțiune. Statul român nu a demostrat astfel de acțiuni pe care le pretinde doamna Rață că le-aș fi comis și niciodată nu m-a suspectat, acuzat de asemenea fapte. Această informație este una vădit mincinoasă care mă defăimează”, se arată în plângere.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button