Anulare la Chișinău, nu și la Moscova: Motive tradiționale și în special vinurile moldovenești au completat expoziția internațională de turism

Reprezentanții industriei turismului din Republica Moldova au participat la expoziția internațională „Отдых Leisure 2021”, desfășurată la Moscova. În cadrul acesteia a avut loc și sesiunea „Travel&Wine. Moldova-Federația Rusă”.

Foto: Fb/ MoldovainRussia

În perioada 7-9 septembrie, în capitala rusă s-a desfășurat expoziția internațională în domeniul turismului „Отдых Leisure 2021”, la care au participat exponenții industriei turismului din Republica Moldova, cu un stand național unic „Moldova: A place to find yourself”.

Participarea la acest eveniment tematic important a contribuit la promovarea Republicii Moldova drept destinație turistică atractivă. Vizitatorii standului moldovenesc s-au putut familiariza în detaliu cu potențialul turistic promițător al țării noastre.

„Ca rezultat eficient al evenimentului economic „Dezvoltarea cooperării între Republica Moldova și or. Sankt Petersburg în domeniul turismului” desfășurat de Biroul comercial-economic al Ambasadei la 13 august 2021, în marja expoziției a avut loc semnarea solemnă a Memorandumului de cooperare între Asociația Națională a Turismului de Afaceri și Industrial „Pro Turism Moldova” și Centrul de Informare Turistică pe lângă Comitetul de Turism din cadrul Guvernului orașului Sankt-Petersburg”, arată comunicatul emis de Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă.

Exponenții industriei turismului din Republica Moldova au participat și la sesiunea „Travel&Wine. Moldova-Federația Rusă”, reprezentând turismul vinicol autohton.


Pub