Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


Din agenda națională

Notăm lansarea raportului Centrului de Resurse Juridice cu tema – promovarea procurorilor de la lege la realitate...

În raionul Criuleni, în comuna Boscana, la liceul teoretic Mihail Stratulat se lansează în premieră proiectul Școala ECO...

Institutul pentru Politici și Reforme Europene în parteneriat cu platforma Zonadesecuritate.md – anunță o video conferință pe tema plăcuțelor cu numere „neutre” din regiunea transnistreană

Din agenda internațională

Cancelara Germaniei – Angela Merkel – al cărei mandat se termină în curînd – se va afla astăzi la Paris, unde are întrevederi cu președintele Franței Emmanuel Macron.

La Berlin, președintele Germaniei, Frank Walter Steinmeier, are o întrevedere cu cei trei președinti ai țărilor baltice – Kersti Kaljulaid din Estonia, Egils Levits din Letonia și Gitanas Nauseda din Lituania.

La Budapesta este anunțată dezvelirea unei statui a creatorului monedei bitcoin – Satoshi Nakamoto.

La Dușambe are loc reuniunea șefilor de state din organizația cooperarii de la Șhanghai și ai celor din cadrul organizației Tratatului de Securitate Colectivă. Din prima organizație fac parte 8 țări – China, India, Kirghistan, Kazahstan, Pakistan Rusia, Tadjikistan și Uzbechistan. Din Organizația Tratatului de Securitate Colectivă fac parte Rusia, Belarus, Armenia și din nou cele trei țări din Asia Centrală – Kazahstan, Kirghistan si Tadjikistan..

Summitul are loc astazi și mîine.

XS
SM
MD
LG