Doi jucători de la FC Sheriff Tiraspol au fost incluși în echipa săptămânii din Liga Campionilor

main
Foto: FC Sheriff/Facebook

După ce ieri, 15 septembrie, Sheriff Tiraspol a învins echipa Șahtar Donețk în grupele Ligii Campionilor cu scorul final de 2-0, doi jucători ai actualei campioane a Moldovei au fost incluși în echipa săptămânii a primei etape a fazei grupelor Ligii Campionilor UEFA, ediția 2021/2022.

Cei de la UEFA l-au inclus pe jucătorul de la Sheriff Tiraspol Cristiano da Silva printre 11 cei mai buni jucători al acestui tur. Cristiano a fost declarat și cel mai bun jucător în meciul dintre FC Sheriff Tiraspol și FC Șahtar Donețk.

Totodată, în versiunea portalului sofascore, în top 11 jucători ai acestei săptămâni au fost incluși doi fotbaliști de la Sheriff. Și anume: Cristiano da Silva cu 9,1 punte (al doilea cel mai mare punctaj) și Gustavo Dulanto – 8 puncte.

colaj

În sezonul acesta, Sheriff Tiraspol s-a calificat, în premieră pentru o echipă din campionatul moldovenesc, în grupele celei mai importante competiții europene intercluburi – UEFA Champions League (Liga Campionilor UEFA).

Momentan, Sheriff se situează pe primul loc în grupa D, deoarece Real Madrid, următoarea adversară din competiție, a marcat cu un gol mai puțin.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente