AutoBlog.MD Street Show 2021 se anulează!

Dragi prieteni, urmărind evoluția evenimentelor din ţară şi mai ales a deciziilor de ultimă oră din sistemul public de sănătate, anunţăm că ediţia din 2021 a AutoBlog.MD Street Show se anulează!

Principalul motiv este evident – numărul tot mai mare de îmbolnăviri din cauza noului tip de coronavirus şi nedorinţa noastră ca organizator de a expune pericolului vizitatorii, deşi evenimentul era setat să se desfăşoare în aer liber.

Încă un motiv al anulării evenimentului este noua regulă impusă de CNESP, potrivit căreia începând cu 11 septembrie accesul la evenimentele în aer liber şi diverse festivaluri se pot face doar de persoanele care au împlinită vârsta de 18 ani şi prezintă fie un certificat de vaccinare, fie unul cu un rezultat negativ al testului.

În această ordine de idei, este de la sine înţeles că numărul vizitatorilor evenimentului va fi foarte mic, minorii nu vor avea acces liber, iar aceiaşi părinţi nu-şi vor putea lua copiii mici pentru a le arăta pe viu maşini pe care ei poate le-au văzut doar pe fotografii.

“După succesul pe care l-am avut cu AutoBlog.MD Street Show în 2019 ne-am dorit tare mult să revenim în 2021. Însă revenirea nu vrem să o facem cu orice preț, pentru că în situația epidemiologică la ziua de azi, asta ar însemna să expunem riscului mii de oameni.

Virusul din nou recapătă puteri, iar noi nu trebuie să îi dăm șanse ca să revină la turații maxime. Sperăm să ne revedem la anul cu o nouă ediție AutoBlog.MD Street Show, dar până atunci evitați locurile aglomerate și fiți în siguranță”, a declarat editorul-şef AutoBlog.MD Constantin Mihalachi.

Continuați să ne urmăriți pentru că urmează să setăm în cel mai oportun moment o nouă dată a desfășurării celei de-a doua ediţii AutoBlog.MD Street Show!

Le aducem sincere mulțumiri tuturor celor care s-au arătat dispuși să participe în calitate de expozanți şi ne cerem scuze de unele inconveniențe sau dispoziții create în urma acestui anunţ.

Stay safe! Numai bine tuturor!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/