‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 aprilie, 2024
20 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleVIDEO. Cum folosim aplicația AgriBusiness Budget

VIDEO. Cum folosim aplicația AgriBusiness Budget

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor Fondului Internațional pentru Dezvoltarea Agricolă (IFAD) în cadrul Programului de Reziliență Rurală a elaborat aplicația web AgriBusiness Budget, care vine să ajute în administrarea bugetului și este destinată atât persoanelor fizice, cât și micilor antreprenori, având ca scop conștientizarea importanței evidenței veniturilor și cheltuielilor, planificării și administrării bugetului personal și cel al afaceriilor, pentru gestionarea eficientă a banilor, luarea deciziilor financiare asumate, identificarea oportunităților și asigurarea stabilității financiare.

Aplicația îți poate oferi o imagine clară despre finanțele tale și te poate ajuta să faci o analiză detaliată a bugetului tău, să identifici obiceiurile financiare și să previi riscuri care pot duce la situații dificile.

În cadrul unui webinar organizat de Agrobiznes, Inga Covalciuc, specialist Servicii Financiare și Dezvoltare Rurală, UCIP IFAD, a povestit despre posibilitățile ce le oferă AgriBusiness Budget.

Mai multe detalii aflați în următorul video:

UCIP IFAD îndeamnă persoanele interesate să-și creeze un cont și să utilizeze aplicația AgriBusiness Budget pentru o administrare corectă a propriilor finanțe. Urmărește pagina de facebook „Investește în viitorul tău” pentru a afla mai multe despre program și despre aplicație.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›