image
Sursa foto: Getty Images

Pele a părăsit secția de terapie intensivă și a transmis un mesaj superb: "Pot juca 90 de minute și prelungiri"

Fostul mare fotbalist Edson Arantes do Nascimento "Pele" a fost operat recent pentru extirparea unei tumori la colon, iar brazilianul a oferit detalii, marți seară, despre starea sa de sănătate.

Pele, care va împlini în octombrie vârsta de 81 de ani, anunță că se simte bine și a părăsit secția de terapie intensivă a spitalului Albert Einstein din Sao Paulo.

În urmă cu câteva zile, clinica din Sao Paulo preciza că Pele se recuperează satisfăcător, este conștient, vorbește normal și menține semne vitale normale.

"Prietenii mei, acesta este un mesaj pentru fiecare dintre voi. Să nu credeți vreun minut că nu am citit miile de mesaje de dragoste pe care le-am primit. Vă mulțumesc mult fiecăruia dintre voi, cei care v-ați dedicat un minut din ziua voastră să îmi transmiteți o energie pozitivă. Multă dragoste!

Am părăsit deja secția de terapie intensivă, iar acum sunt în camera mea. Sunt fericit în fiecare zi și am dispoziția necesară să joc 90 de minute și prelungiri. Vom fi împreună curând", a scris Pele, pe Facebook, atașând și o fotografie cu el.

Starea de sănătate a fostului decar al Selecao s-a deteriorat în ultimii ani, acesta fiind motivul, alături de pandemia de coronavirus, care l-a făcut să rămână practic închis în casa sa de pe litoralul din Sao Paulo, alături de familiei şi prietenii săi apropiaţi, departe de atenţia presei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: