Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un automobil, la Vadul lui Vodă. La volan s-ar fi aflat un polițist

Un bărbat de 54 de ani a murit la spital, după ce a fost lovit de o mașină. Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 20:00, la Vadul lui Vodă. Informația a fost confirmată de ofițera de presă, Svetlana Scripnic.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit poliției, la volanul mașinii se afla un bărbat de 59 de ani, iar pietonul traversa strada regulamentar când a fost lovit de mașină. 

„Imediat la fața locului a fost orientat un echipaj al poliției și ambulanța care a preluat victima cu diverse traumatisme. În rezultatul traumelor primite, bărbatul a decedat astăzi dimineața. În acest sens este inițiat un proces penal, conform art 264 cod penal, care prevede sancțiune cu închisoare de la 3-7 ani cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport”, a declarat Scripnic. 

Potrivit surselor Deschide.MD, automobilul ar fi fost condus de un ofițer principal al Serviciului Tehnologii Informaționale al MAI. Solicitată de UNIMEDIA, ofițera de presă Svetlana Scripnic a declarat că nu divulgă date cu caracater personal. 


Pub