MAI confirmă și investighează cazul: Șoferul care a lovit mortal un pieton în Vadul lui Vodă este angajat al instituției
Ministerul Afacerilor Interne confirmă că șoferul care a accidentat un bărbat, pe o stradă din orașul Vadul lui Vodă, este angajat al Serviciului tehnologii informaționale al MAI. Instituția informează că pe numele acestuia a fost inițiată o anchetă de serviciu internă, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Foto: UNIMEDIA
„Angajatul fiind testat cu aparatul de testare DRAGER, nu s-a demonstrat o concentrație de alcool în aerul expirat. În cadrul instituției subordonate a fost inițiată o anchetă de serviciu internă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Totodată, de cazul dat se ocupă organele competente.

Ministerul Afacerilor Interne menționează foarte ferm că în toate cazurile de abatere de la lege, inclusiv cu implicarea angajaților MAI, se va acționa în strictă conformitate cu legea, toți cetățenii sunt egali în fața legii”, se arată într-un comunicat al MAI.

Amintim că un bărbat de 54 de ani a murit la spital, după ce a fost lovit de o mașină. Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 20:00, la Vadul lui Vodă. 


Pub