(video) München 2021: Noul Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE – primul contact AutoBlog.MD

Acest reportaj a fost realizat cu ajutorul DACIA MOLDOVABMW MOLDOVA, BT LEASING!

Cine s-ar fi gândit vreodată că un model Mercedes-AMG, care nu este un supercar cu motor montat central şi care nu are o limită de producţie, va ajunge să livreze din fabrică aproximativ 850 CP şi 1.500 Nm de cuplu?! Cel mai probabil foarte puţini dintre noi, însă asta până la apariţia noului GT 63 S E PERFORMANCE!

Acest automobil a debutat în premieră publică la Salonul Auto Internaţional de la München, l-am văzut şi noi pentru prima dată, spunându-vă că nu se deosebește în mare măsură cu nimic de versiunile deja existente, cel puţin din punct de vedere vizual! Însă marea noutate este ce ascunde sub capotă!

Acolo are o unitate de propulsie sofisticată, de tip plug-in hybrid, care include câteva tehnologii testate de ani buni pe monoposturile de Formula 1. Astfel spus, automobilul dat este capabil în condiţii ideale să accelereze rapid până la 100 de km/h în mai puţin de 3.0 secunde, în timp ce viteza maximă depășește 315 km/h!

Toate noutăţile şi reportajele de la Salonul Auto de la München

Sursă imagini live: carscoops.com

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/