(video) München 2021: Noile Audi grandsphere concept şi RS e-tron GT – primul contact AutoBlog.MD

Acest reportaj a fost realizat cu ajutorul DACIA MOLDOVABMW MOLDOVA, BT LEASING!

Fără Audi nu se poate la un Salon Auto german precum este cel de la München. A folosit platforma pentru a arăta lumii un viitor Gran Turismo ce ar putea înlocui modelul A8 de nouă generaţie, dacă tot intenționează să nu mai producă maşini cu motoare cu ardere internă, ori să se lanseze sub forma unui flagship al gamei de electromobile, gen A8 e-tron sau A9 e-tron GT.

Conceptul este destul de performant în termeni de cai putere, însă accentul este pus pe confortul la rulare şi spaţiul interior. În modul de condus autonom scaunele frontale se pot înclina destul de mult încât pasagerii să poată privi cerul prin acoperişul panoramic, însă la nevoie maşina îi poate oferi şoferului şi un volan ascuns în planşa de bord.

Când se va transforma conceptul într-un produs de serie nu este clar, însă în producţie de serie şi în vânzare se află deja noul e-tron GT – o maşină sport electrică cu până la 600 CP, dacă ar fi de ales versiunea RS! Anume cu aceasta am avut primul contact în cadrul expoziției auto şi iată primele impresii.

Toate noutăţile şi reportajele de la Salonul Auto de la München

Sursă imagini live: carscoops.com

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/