image
Sursa foto: captură video

VIDEO: Jaf comis în sectorul Râșcani: Un tânăr de 15 ani i-a furat telefonul unei femei de 60 de ani; Făptașul a fost găsit

Un tânăr de 15 ani din Glodeni i-a furat telefonul unei femei de 60 de ani. Tânărul a fost identificat de poliție, iar prejudiciul cauzat victimei a fost estimat la 4000 de lei.

La 24 august în jurul orelor 22:00, o doamnă a solicitat intervenția polițiștilor sectorului Râșcani, comunicând că a fost deposedată în mod deschis de telefonul mobil, în timp ce se deplasa pe bulevardul Dimitrie Cantemir.

Victima, în vârstă de 60 de ani, a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa spre domiciliu, un individ s-a apropiat și în mod deschis i-a sustras telefonul mobil de model Xiaomi, după care a plecat într-o direcție necunoscută.

Suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 15 de ani, originar din raionul Glodeni, iar în cadrul acțiunilor procesual penale el și-a recunoscut vina.

Bunul sustras urmează a fi recuperat de către polițiști și returnat victimei.

Individul este cercetat penal în stare de libertate pentru jaf, faptă pentru care riscă închisoare pe un termen de la 2 la 5 ani.

IP Râșcani

Noutăţile partenerilor

comentarii: