Ucisă în bătăi de propriul iubit: O tânără din Cimișlia, lovită până și-a dat ultima suflare
O femeie în vârstă de 33 de ani a decedat după ce a fost bătută cu bestialitate de concubinul său. Despre moartea femeii s-a aflat la data de 12 septembrie. Informația a fost confirmată de ofițera superioară de presă al IP Cimișlia, Cristina Vicol. 
Foto:

Potrivit poliției, în cadrul examinării exterioare a cadavrului, semne vizibile de moarte violentă nu au fost stabiliteUlterior către data de 13.09.2021, în urma efectuării expertizei medico-legale, s-a stabilit că decesul victimei a survenit în urma rupturii mezaului, traumă toraco-abdominală închisă.

Pe marginea cazului dat în urma discuțiilor duse cu concubinul acesteia, bărbatul a comunicat că la data de 11.09.2021, consumând alcool cu concubina s-a iscat un conflict spontan, în urma cărui fapt, i-a aplicat tinerii câteva lovituri cu picioarele în regiunea abdomenului și cu palma în regiunea feței, după care s-au culcat, i-ar la scurt timp, femeia a decedat.

S-a mai stabilit că bărbatul anterior a mai agresat-o fizic pe concubină, acesta fiind deja în vizorul organelor de poliție.

Au fost pornite alte două cauze penale privind violența în familie.

La momentul actual de către polițiștii IP Cimișlia se întreprind acțiuni de urmărire penală în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor producerii cazului dat, fiind pornită o cauză penală conform elementelor constitutive ale infracțiunii prevăzute de art.2011 al.(4) CPRM, bărbatul fiind reținut în baza art.166 CPPRM. 


Pub