Grosu, despre „pastilele mirositoare” din capitală: „Ceban privește niște filme de groază ori consumă altceva”

„Scenariu apocaliptic”. Astfel a numit președintele Parlamentului, Igor Grosu, ultimul avertisment al primarului capitalei, Ion Ceban, privind pastilele care ar urma să fie aruncate în sistemul de canalizare. „Ori privește niște filme de groază ori consumă ceva”, a declarat acesta la Puterea a 4-a de la N4.

Foto: UNIMEDIA

„A început-o și a continuat-o cu otrăvirea apei, ceva acolo se întâmplă, la Primărie ori la PSRM, cu scenariile acestea apocaliptice ori privește niște filme de groază ori consumă altceva”, a spus Grosu.

Edilul capitalei, Ion Ceban, a declarat în cadrul ședinței Primăriei că ar fi informat „despre posibilitatea aruncării în sistemului de canalizare a unor pastile, pentru ca nu cumva în Chișinău să nu existe un an” în care să nu fie miros urât.

SIS a sugerat persoanelor publice să utilizeze în discursurile lor, inclusiv cele care fac referire la activitatea Serviciului doar informații oficiale și verificate, evitând trimiterile la presupuse surse anonime. Asta după ce Ion Ceban a afirmat că ar fi fost informat, „inclusiv de la foștii colaboratori ai SIS-ului”, despre „unele bazaconii, făcute de colegii Autorității centrale”.


Pub