10:21:08 29.03.2024
Stiri

Femeia care a devenit bunică la 34 de ani: „Nu mă așteptam să se întâmple atât de curând!”

Actualitate 14.09.2021 07:19 Vizualizări2069 Autor: Ziarul National
Femeia care a devenit bunică la 34 de ani: „Nu mă așteptam să se întâmple atât de curând!”


O femeie în vârstă de 34 de ani, care trăiește în Edinburgh, Anglia, a devenit bunică anul trecut, iar acum a vorbit despre experiența ei, mărturisind că detestă să fie confundată cu mama nepotului ei.

Rosie Morant, o femeie de 34 de ani, din Edinburgh, a devenit bunică anul trecut, în luna noiembrie, când fiica ei, Morgan, a născut o fetiță la doar 19 ani.

Deși a știut toată viața că va fi o bunică tânără, întrucât a avut primul copil la doar 16 ani, ea nu și-a imaginat că acel moment va veni când va avea 34 de ani.

„Am avut sentimente contradictorii atunci când am devenit bunică, nu m-am gândit că se va întâmpla la o vârstă atât de fragedă”, a mărturisit ea, potrivit Mirror.

„Am știut întotdeauna că voi fi mai tânără decât toți ceilalți bunici, dar nu m-am gândit că se va întâmpla atât de curând”, a mai spus ea, dezvăluind, de asemenea, că detestă să fie strigată „bunică”.

Rosie, care este și mama unui băiețel de zece ani, a mărturisit că avea 15 ani când a descoperit că este însărcinată cu Morgan, iar la 16 ani a născut.

De asemenea, ea a mărturisit că sarcina a venit ca un șoc pentru ea, întrucât nu a fost neplanificată și neașteptată.


„Relația în care mă aflam atunci nu era una sănătoasă și s-a terminat cu mult timp înainte să aflu că sunt însărcinată. Am decis să păstrez copilul și să am grijă de el singură”, a mai adăugat tânăra, potrivit sursei citate.

Totodată, Rosie a povestit că este foarte apropiată de fiica ei: ”Avem multe conversații despre viață, despre bebeluș, îmi doresc ca ea să nu facă greșelile pe care le-am făcut eu”, a mai dezvăluit ea.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md