Economiile – pe sfârșite, iar cheltuielile – tot mai mari? Un credit te poate ajuta să faci față impasului financiar

14 Sept. 2021, 15:10
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
14 Sept. 2021, 15:10 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Un împrumut de bani pe termen scurt te poate ajuta pe tine și familia ta să treci printr-o perioadă financiară dificilă, fără a-ți sacrifica calitatea vieții și cea a celor dragi. Multe persoane apelează la serviciile de creditare pentru a ține sub control o perioadă mai dificilă din punct de vedere economic.

Nimeni nu este imun la situații financiare, dar cu serviciul credit rapid de la FORZA Credit, poți obține suportul financiar de care ai mare nevoie într-un moment de impas.

În acest articol îți vom explica tot ce trebuie să știi despre obținerea unui credit, despre avantajele de a împrumuta bani rapid și despre condițiile de returnare a sumei de care ai nevoie.

Împrumut urgent. De unde îl poți obține?

Atunci când ai nevoie de un împrumut urgent, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți păstrezi calmul. Probabil știi deja că stările de agitație ne pot determina să luăm cele mai proaste decizii, așa că nu acționa instinctiv, ci rezervă-ți câteva minute pentru a te gândi concret la ce anume ai de făcut și ia o decizie corectă. Un împrumut de la rude sau de la o casă de amanet, poate avea consecințe nu tocmai plăcute, poți pierde o frumoasă relație de rudenie, iar în cazul casei de amanet, poți rămâne fără bijuteriile obținute ca moștenire.

FORZA îți oferă posibilitatea de a beneficia de credit în Chișinău cu suma de până la 10.000 de lei, cu dobânzi transparente. Solicitarea de credit va fi aprobată în maxim 15 minute, după semnarea contractului primești banii în numerar imediat în oficiile noastre FORZA (fără comision), în decurs de 10 minute la terminalele de plata RunPay Mini, partenerii noștri Poșta Moldovei sau VictoriaBank. Dacă preferi să primești banii pe contul tău bancar, transferul poate dura până la câteva ore.

Credit rapid online

Validarea unui dosar, în cazul în care alegi să ceri un împrumut de la bancă, poate dura câteva zile lucrătoare, iar întârzierea unui răspuns te poate pune în dificultate. Cere un împrumut de la noi și îți poți lua banii imediat după semnarea contractului .

Condițiile acordării unui credit online sunt minime și presupun ca tu să ai:

  • Vârsta 18-70 ani;
  • Sursă de venit stabil;
  • Buletin de identitate valabil;
  • Responsabilitate financiară.

Pentru un credit urgent, oferit de FORZA Credit, nu ai nevoie de garanții și nici de alte persoane care să garanteze pentru tine cu veniturile lor. Asta te scapă de stresul că ai putea pierde bunul gajat, dar îți garantează și confidențialitatea, pentru că nu mai ești silit să le spui altora că stai prost cu banii și ai nevoie de un credit.

Aceste servicii financiare nebancare fac parte din categoria împrumuturilor de nevoi personale, așa că poți folosi banii în orice scop. Ele sunt configurabile și se adaptează nevoilor tale, nu vei fi nevoit să plătești dobândă pentru o perioadă mai mare decât ai nevoie de fapt. Prin adaptabilitatea lor, aceste produse sunt un instrument care răspunde provocărilor de azi și vitezei cu care se schimbă lumea în care trăim.

Solicită un împrumut de la FORZA Credit și bucură-te de bani atunci când ai cea mai mare nevoie de ei!

P.

Realitatea Live

16 Apr. 2024, 08:57
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
16 Apr. 2024, 08:57 // Actual //  Lupu Eduard

În cazul în care proiectul de lege privind tutunul și vapatul va fi adoptat în cele din urmă, vânzarea de produse din tutun oricărei persoane născute după 1 ianuarie 2009 în Marea Britanie va fi o infracțiune.

Acest lucru înseamnă că, în prezent, copiii cu vârsta de 15 ani sau mai tineri nu vor putea cumpăra niciodată o țigară în mod legal, relatează Sky News.

Planul s-a numărat printre cele trei politici cheie anunțate de premierul britanic Rishi Sunak la conferința Partidului Conservator de anul trecut.

Cu toate acestea, unii conservatori mai permisivi au criticat interdicția, ceea ce înseamnă că premierul ar putea fi nevoit să se bazeze pe sprijinul din partea cealaltă a Camerei Comunelor pentru a trece proiectul de lege.

Printre cei care se opun interdicției se numără predecesoarea lui Sunak, Liz Truss, care a descris planurile ca fiind „profund neconservatoare” și Boris Johnson, care a catalogat mișcarea drept „o nebunie”.

Parlamentarilor conservatori li s-a acordat un vot liber cu privire la legislație și se așteaptă ca mai mulți să se opună atunci când va avea loc prima dezbatere completă în Camera Comunelor, marți.

Cu toate acestea, Partidul Laburist va susține propunerile, ceea ce face probabil ca legislația să treacă acest prim obstacol, indiferent de opoziția conservatorilor.

Proiectul de lege nu ar incrimina fumatul în sine, iar cei cu vârsta de 18 ani sau mai mult pot cumpăra țigări pentru totdeauna fără repercusiuni legale. Cu toate acestea, persoanele mai în vârstă ar putea fi nevoite să aibă asupra lor un act de identitate dacă vor să cumpere țigări în viitor.

Scopul interdicției este de a împiedica oamenii să fumeze chiar înainte de a se apuca de fumat, deoarece guvernul a atras atenția asupra faptului că fumatul creează o dependență foarte mare, patru din cinci fumători începând să fumeze înainte de vârsta de 20 de ani și rămânând dependenți pe viață.

Magazinele care nu respectă regulile vor fi sancționate imediat, iar guvernul spune că banii îi va folosi pentru alte măsuri de reprimare.

La începutul acestui an, noua coaliție guvernamentală din Noua Zeelandă a abrogat ceea ce ar fi fost prima interdicție la nivel mondial privind posibilitatea tinerilor de a cumpăra țigări.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău