(foto) Premieră europeană: Noul Toyota RAV4 facelift – primele detalii

Toyota a ales mijlocul lunii septembrie pentru a prezenta în premieră europeană modelul RAV4 actualizat! Crossoverul îndrăgit s-a schimbat la faţă şi are câteva dotări noi de oferit.

Caracteristici cheie:

  • Înainte de toate, Toyota anunţă versiunea sau echiparea nouă ADVENTURE – un plus la gama existentă care întărește spiritul de a merge oriunde al modelului, cu un stil robust, remarcabil, gata de viață în aer liber. Producătorul spune că această nouă versiune va găsi noi clienţi în persoanele care doresc un vehicul care să se potrivească cu dragostea lor de viață în afara drumurilor asfaltate, păstrând în același timp avantajele de performanță și eficiență ale tehnologiei hibride.
  • RAV4 ADVENTURE își face clare intențiile cu un design frontal mai intenționat. Noul aspect cu grilă complet neagră are un impact vizual mai mare, iar emblema Toyota a fost mutată într-o poziție centrală pe bare orizontale duble. Poziția de comandă a vehiculului și capacitatea de SUV sunt amplificate prin montarea proiectoarelor anti ceaţă în cadre negre și a unei aplicaţii de protecţie argintii pe bară.
  • Efectul este sporit de arcurile mai late ale roților și de noile jante din aliaj de 19 inci cu un finisaj gri mat. În spate există la fel o aplicaţie argintie pe bare de protecţie.
  • RAV4 ADVENTURE va fi, de asemenea, oferit cu o opțiune unică de vopsea bi-ton, combinarea unei caroserii în Urban Khaki cu acoperișul, montaţii frontali și spoilerul spate în Dynamic grey – un aspect care aduce un omagiu acoperișului ușor al clasicului FJ40 Land Cruiser.
  • În cabină există un design dedicat al tapițeriei pentru scaune, care combină piele sintetică netedă, neagră, cu secțiuni ale spătarului şi pernei matlasate profund, cu cusături contrastante portocalii. De asemenea, sunt montate nişte plăcuţe speciale pe pragurile interioare.
  • RAV4 ADVENTURE este propulsat de a patra generaţie a sistemului de propulsie hibrid al Toyota și este echipat standard cu tracțiune integrală inteligentă, oferită prin intermediul unui motor electric compact suplimentar de pe puntea posterioară.
  • Comune pentru toate modelele facelift mai sunt următoarele: noi faruri LED și proiectoare anti ceaţă LED; un nou model de jante din aliaj cu 10 spiţe, cu finisaj bright silver sau gloss black; nou sistem de iluminare cu LED-uri pentru cabină; reglaje electrice şi pentru scaunul pasagerului din dreapta şoferului; comenzi iluminate pentru controlul geamurilor şi noi porturi moderne USB-C cu funcţie de încărcare.

Livrările europene pentru noul Toyota RAV4 ADVENTURE și pentru gama actualizată de modele RAV4 vor începe în primul trimestru al anului 2022. Către această perioadă ar putea fi lansate mai multe detalii şi imagini.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/