fbpx

Android 12: Cele mai noi zvonuri și data lansării noului sistem de operare

La un an de la Android 11, a fost dedusă data de lansare a următoarei versiuni de Android, iar partea bună este că nu mai avem atât de mult de așteptat, scrie playtech.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Săptămâna trecută, Google a lansat a cincea versiune beta a Android 12 pentru telefoanele Pixel. Google spune că ar trebui să ne așteptăm ca actualizarea stabilă să fie lansată în doar câteva săptămâni de acum, dar nu au specificat o dată clară pentru viitoarea actualizare de software. Acum, am văzut dovezi care arată care ar putea fi data de lansare finală a Android 12 pentru telefoanele Pixel.

Față de predecesorii săi, Android a avut nevoie de o perioadă mai lungă de dezvoltare, dar s-ar putea să fie în sfârșit văzut. Mishaal Rahman susține, într-o postare pe Twitter, că Google intenționează să lanseze versiunea AOSP, Android Open Source Project, de Android 12 pe 4 octombrie. Asta datorită faptului că americanii lansează deseori lansează varianta finală în același timp cu AOSP, iar asta sugerează că proprietarii de Pixel ar putea primi upgrade-ul începând cu ziua respectivă.

Fii pregătit să aștepți dacă nu folosești un Pixel

Dacă informația se adeverește, acest lucru stabilește și un interval în care am putea să vedem lansarea Pixel 6, cel mai nou telefon Google. Compania nu poate livra, cu adevărat, noile telefoane fără Android 12, deci este puțin probabil ca Pixel 6 să fie lansat înainte de această dată. Nu aș fi surprins dacă dispozitivul va fi lansat undeva pe la mijlocul lui Octombrie.

În timp ce unii producători de telefoane tind să fie rapizi și să lanseze actualizări majore pentru Android în câteva săptămâni, mulți alții necesită luni. Samsung nu a început să implementeze Android 11 până în decembrie 2020, la trei luni după ce Google a lansat oficial sistemul de operare.

Oricât a încercat Google să scurteze întârzierile de actualizare cu eforturi precum Project Treble, companiilor le trebuie încă timp să adapteze sistemul de operare la interfețe puternic personalizate și să testeze software-ul cu clienții și operatorii.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button