image
Sursa foto: jurnal.md

VIDEO: Împușcături la un complex hotelier din Chișinău; Un bărbat beat criță a tras mai multe focuri, apoi a urcat la volan

Un bărbat în stare vizibilă de ebrietate s-a dat în spectacol în acest weekend la un complex hotelier dintr-o suburbie a capitalei. Acesta a fluturat cu un pistol în fața mai multor oameni și chiar a tras demonstrativ mai multe focuri de armă în aer.

Scena ar fi avut loc vineri seara, aproape de miezul nopții, la un complex hotelier de lângă Chișinău.

Imaginile ne-au fost expediate de un cititor care spune că bărbatul ar fi om al legii și că ar fi ieșit beat criță din restaurant, după care ar fi urcat așa beat la volan.

UPDATE 14:08 // Bărbatul a fost identificat, acesta este locuitor al capitalei.

Potrivit poliției, infractorul nu este un reprezentant al legii.

La momentul actual, poliția urmează să stabilească locul aflării acestuia, iar arma și tuburile vor fi expediate la expertiză.

Ulterior, acesta urmează a fi sancționat contravențional, conform art. 361 alin(3), care prevede amenda de la 60 la 90 de unități convenționale cu privare de drept de deținere a armei pe un termen de la 2 la 5 ani, cu propunere spre a-i ridica permisul de deținere al armei definitiv, în cazul în care îl are.

UPDATE 11:53 // Responsabilii de la serviciul de presă al Poliției Capitalei ne-au spus că așa caz este înregistat la Inspectoratul de Poliție Ciocana. Potrivit oamenilor legii, întâmplarea a avut loc în seara de 11 spre 12 septembrie, iar poliția s-a autosesizat pe data de 12 septembrie.

La momentul actual, se întreprind acțiuni în vederea stabilirii identității persoanei care a efectuat împușcături și atragere la răspundere.

jurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: