image
Sursa foto: Magda Dutu//Facebook

Reuniunea Teatrelor Naţionale, ediţia a VI-a, începe miercuri la Chișinău

Reuniunea Teatrelor Naţionale, ediţia a VI-a, va avea loc în acest an sub înaltul patronaj al președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu și al președintelui României, Klaus Iohannis. Evenimentul se va desfășura în perioada 15 – 26 septembrie, la Chișinău, anunță Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu”.

La Chișinău își dau întâlnire importante instituții teatrale din România și Republica Moldova, care vor prezenta, în cadrul Reuniunii, producții teatrale recente. Este vorba despre șase teatre din România și șase din Republica Moldova.

Programul mai conține și conferințe, lansări de carte, expoziții și întâlniri cu actorii. O secțiune aparte a evenimentului sunt audițiile publice ale spectacolelor de teatru-document, realizate de Teatrul Național Radiofonic, București şi Radio Moldova, Chişinău, scrie IPN.

Evenimentul este organizat de Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău, cu sprijinul Institutului Cultural Român, Institutului Cultural Român Mihai Eminescu la Chișinău, Ministerului Culturii al României și Ministerului Culturii al Republicii Moldova.

Programul și alte detalii pot fi consultate pe site-ul și pagina de Facebook a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Chișinău.

Noutăţile partenerilor

comentarii: