Horoscop 13 septembrie: Mult timp pierdut și nervi întinși la maxim

Începutul de săptămână se anunță a fi unul destul de complicat pentru majoritatea nativilor, astfel că trebuie să faceți tot timpul să vă păstrați calmul.

Foto: Getty Images

Berbec

Membrii familiei ar putea discuta despre o posibilă vacanță, dar toată lumea vrea să meargă într-un loc diferit. Pot apărea conflicte pe această temă, eliminând toată distracția din discuție. Poate ar trebui să trageți la sorți. O soluție mai bună ar putea fi să faceți o listă cu toate ideile, să o împărțiți tuturor și să o analizați cu grijă. Reluați discuțiile pe acest subiect după câteva zile.

Taur

Astăzi vi se pare că o mulțime de oameni se ceartă despre lucruri foarte ciudate și banale. De obicei, puteți vedea ambele variante ale părților implicate în conflict, dar astăzi s-ar putea să vă întrebați dacă există cu adevărat un vinovat sau un motiv întemeiat de ceartă. Păstrați distanța și nu încercați să mediați conflictul prin glume. Ați putea supăra pe toată lumea cu râsul vostru!

Gemeni

Ceea ce a început ca o întâlnire s-ar putea termina cu un conflict. S-ar putea să fiți tentați să pedepsiți pe toată lumea, dar nu este o idee bună. Nu veți putea opri conflictul și toți cei implicați se vor supăra pe orice faceți. Cea mai bună soluție este să plecați. Probabil că grupul oricum nu va realiza nimic pozitiv.

Rac

S-ar putea să îți ajungă la urechi zvonuri despre viitoare schimbări în cartierul tău. Fie că este vorba de legi, taxe sau lucrări de reabilitare, cel mai probabil vor fi bani de dat. În plus, veștile ți-ar putea afecta și viața profesională. Va fi o zi plină de telefoane importante, întâlniri neprevăzute și, în general, de discuții care ar putea degenera în certuri aprinse. Nativii zodiei Rac sunt sfătuiți să rămână concentrați și să-și păstreze calmul.

Leu

Pe nativii zodiei Leu îi așteaptă o zi mai puțin norocoasă. Un proiect important de la locul de muncă sau de acasă ar putea fi amânat, iar tehnologia nu e de partea ta. Într-un moment de maximă importanță, telefonul sau conexiunea la internet ar putea ceda, împiedicând rezolvarea unei probleme urgente. În plus, astăzi parcă toată lumea vrea ceva de la tine, lucru ce ar putea duce la o stare de anxietate accentuată. Nervii îți vor fi puși la încercare întreaga zi, așa că înarmează-te cu multă răbdare!

Fecioară

Astrele arată un început de săptămână plin de evenimente pentru nativii zodiei Fecioară. Fie că este vorba despre adunări de familie sau festivaluri, s-ar putea să te trezești în mijlocul unui mare grup de oameni. și, chiar dacă la început ți s-ar putea părea sufocant, pe parcursul zilei nivelul tău de energie va atinge cote maxime. Nu vei vrea să ratezi nimic, așa că spre seară s-ar putea instala o oboseală accentuată. Menajează-te și ai grijă să nu exagerezi cu nimic!

Vezi continuarea pe SHOK.MD.


Pub