ARBI „a lăsat” un șofer fără mașina nou-nouță: O Skoda Superb din 2021, printre bunurile „înghețate” de agenție în ultima săptămână

ARBI a pus sechestru pe un teren agricol, o încăpere locativă și două mașini săptămână trecută. În total, agenția a aplicat sechestru pe bunuri în valoarea de circa 1,5 milioane de lei

Foto: GETTY image

Este vorba despre o încăpere locativă, un teren agricol și 2 mijloace de transport: Skoda Superb din 2021 și un Mercedes Sprinter din 2015.

La fel, Direcţia analitică a finalizat 8 analize operaționale, a inițiat 9 noi, în procedură fiind alte 19 analize operaționale și 6 strategice, iar Direcţia legislaţie a întocmit 16 rapoarte de expertiză și a emis autorităților 8 avize.

CNA anunță că au fost înregistrate 1030 materiale în Cancelaria Centrului și au fost recepţionate 79 de apeluri la Linia naţională anticorupţie.

Direcţia educaţie anticorupţie a CNA a desfășurat mai multe activități de informare și sensibilizare cu privire la riscurile și consecințele implicării în acte de corupție în orașele Ungheni, Călărași și Chișinău.

Totodată, au fost eliberate 81 de caziere de integritate.  6 persoane s-au aflat în Izolatorul de urmărire penală al CNA în perioada de referință, la moment se deține doar o persoană.


Pub