20:39:08 24.04.2024
Stiri

Copilul unei interprete de la Chișinău, RĂNIT GRAV în timp ce se plimba pe aleea destinată pietonilor din Parcul „Valea Morilor”: Lovit de o trotinetă electrică ce era condusă cu viteză mare de către un alt copil

Actualitate 13.09.2021 10:27 Vizualizări19987 Autor: Ziarul National
Copilul unei interprete de la Chișinău, RĂNIT GRAV în timp ce se plimba pe aleea destinată pietonilor din Parcul „Valea Morilor”: Lovit de o trotinetă electrică ce era condusă cu viteză mare de către un alt copil


Un copil a fost pus, duminică, la pământ în timp ce se plimba în Parcul „Valea Morilor” din Chișinău.

Mama băiatului, interpreta Cezara, a anunțat într-o postare pe Facebook despre faptul că acesta a fost accidentat de o trotinetă electrică ce era condusă cu viteză mare de către un alt copil.

Victima a ajuns la spital cu clavicula ruptă.

„Ieri am avut parte de o zi oribilă! Am hotărât să fac public acest caz, nu se mai poate așa! Ne plimbam la Valea Morilor pe ALEEA pietonilor, copilul meu a fost lovit din spate de un alt copil care mergea pe trotinetă electrică și avea o viteza mare. Băiatul meu a căzut și și-a fracturat clavicula de pe dreapta, a fost oribil! Copilul meu de derure nu se putea scula! Am așteptat ambulanța, ni s-a acordat primul ajutor, cu dureri enorme! Am ajuns la spital, radiograma cu dureri, până la urmă i s-a pus ghips, dar cu dureri groaznice!! Copilul meu nu se poate ridica, nu poate mânca normal”, a răbufnit mama băiatului traumat.

Interpreta crede că părinții nu ar trebui să le cumpere sau să le permită copiilor să folosească asemenea tip de transport.

„Ce folos că părinții copilului și copilul își cer scuze, oare aceste scuze cumva schimbă situația copilului meu?!?”, este revoltată mama băiatului accidentat.

Familia victimei a reclamat acest caz la Poliție.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md