07:19:34 20.04.2024
Stiri

Maia Sandu nici nu a vrut să pronunţe numele Nataliei Morari, după ce fondatoarea Tv8 a anunţat că Veaceslav Platon e tatăl copilului său. Ce spune şefa statului despre presupusul SANTAJ al unor oameni de la SIS la adresa jurnalistei ​

Actualitate 13.09.2021 22:06 Vizualizări5706 Autor: Ziarul National
Maia Sandu nici nu a vrut să pronunţe numele Nataliei Morari, după ce fondatoarea Tv8 a anunţat că Veaceslav Platon e tatăl copilului său. Ce spune şefa statului despre presupusul SANTAJ al unor oameni de la SIS la adresa jurnalistei ​


Preşedinta Maia Sandu susţine că a aflat odată cu toată lumea că fugarul Veaceslav Platon este tată fiului fondatoarei Tv8, Natalia Morari. Şefa statului nici nu a vrut să pronunţe numele jurnalistei şi a lăsat să se înţeleagă că Natalia Morari ar fi minţit atunci când a scris că ar fi fost şantajată de Serviciul de Informaţii şi Securitate (SIS) cu dezvăluirea acestei informaţii.

Maia Sandu s-a interesat imediat dacă SIS, într-adevăr, a recurs la şantaj în privinţa jurnalistei.

„Eu am întrebat conducerea SIS dacă a fost vreun șantaj. Și conducerea a spus că nu știe despre niciun fel de șantaj asupra acestei persoane. Deci, doamna ar trebui să vină și să spună dacă într-adevăr a fost cineva de la SIS sau să ofere nume, să ofere mai multe informații”, a declarat Maia Sandu în această seară, în cadrul unei emisiuni de la Tv8.

Natalia Morari a recunoscut săptămâna trecută că Veaceslav Platon e tatăl copilului său. Aceasta a precizat că ar fi fost şantajată cu dezvăluirea acestei informaţii de oameni din SIS, iar din acest motiv a decis să spună adevărul. Ulterior, aceasta a adus acuzaţii guvernării şi i-a luat apărarea lui Platon şi procurorului general, Alexandr Stoianoglo, acuzând societatea din R. Moldova că ar fi bolnavă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md